Jag fick med knipkulor när jag köpte säng på rea

Jag var på jakt efter en ny säng härom veckan och ville hitta en så billig som möjligt då, och sängar idag är inte speciellt billiga.

Så jag vart tvungen att gå in på Google och leta efter butiker som sålde sängar på rea, vilket det inte verkade finns så mycket av.

Jag gick först in på kända sängbutiker som Jysk, Em möbler och Sleepo för att se om det hade något vettigt, och de hade de också.

Men alla sängar de hade var skit dyra från säng tillverkare som Carpe Diem, Hilding Anders och Viking beds, och de kostar mycket mer än vad jag hade tänkt att lägga på en ny säng.

Jag ville bara ha en enkel ramsäng som var billig på rea, och de verkade det inte finnas något av i dessa butiker.

Sängbutik som hade rea på sina sängar på internet

Men efter en stunds letande så hittade jag en hemsida som heter Säng Rea med bara sängar som är på kampanj, och de samlar andra sängbutikers erbjudanden på sin webshop.

Ser fanns bra kampanjer på sängar som var ställbara, kontinentalsängar och ramsängar, i storlekar från enkelsängar på 90×200 till 180×200 cm

Jag var jubsom sagt bara ute efter en enkel ramsäng till mig själv, och jag ville ha den i storleken 120×200 cm.

Erbjudande att jag fick med knipkulor när jag köpte sängen på rea

När jag bestämt mig för den sängen jag ville ha, så fick jag syn på ett kul erbjudande som de hade på just den sängen.

Köpte jag den på rea så skulle jag få med ett par knipkulor, och först börja jag skratta. Va skulle jag egentligen göra med dessa knipkulor.

Mig veterligen så är knipkulor bara till för kvinnor som vill öva upp sina muskler i slidan, och den enda slidan som finns hemma hos mig var den lösvaginan som sitter på min sexdocka.

Men jag fick dem ändå gratis, så varför inte tänkte jag och plockade med dem ändå.

Bästa säng rean jag har handlat på

Så här nu i efterhand kan jag bara säga att det är den bästa säng rean jag någonsin har handlat på, att få med knipkulor när man köper sängar är konstigt att ingen annat sängvaruhus har kommit på att ge bort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *